Yamada Ryosukes 18-års födelsedag :D

Mm..han fylld 18 år den 9 maj, alltså på måndan, men har vari upptagen me skolarbetet, så ja fick göra den nu istället (:
Oså klart så måst de ju finnas jordgubbar på tårtan, annars så e de int en ryosuke tårta~
*I slutet av detta inlägg så kan du läsa en kort historia om hanje tårtan om du vill (:

Det var förra året i mitten av januari då ja fick veta om Yamada Ryosuke genom tantei gakuen q som hade varit en av mina favoritanimen, så ja kolla på dramat o efter det så kolla ja på alla draman som han hade varit med i. Efter det så sökt ja upp hans namn på wiki o märkt att han va med i ett bänd o det var starten för mitt gillande av johnnys. Det kändes äntligen som jag funnit min egen musikstil, utan att tänka på vad andra lyssnade på, o de kändes härligt. Så ja har mycket att tacka om ryosuke för det. Själv tycker jag nog att han får för mycket uppmärksamhet o alla andra i hsj e i bakgrunden, o det stör mej, men de e int hans fel, utan hande "bossen" i johnnys, johnny kitagawas fel....ha tycker nog synd om honom för det, men va kan man göra åt det? säkert ingenting, bara hoppas på att nån gång så får alla i hsj lika mycket uppmärksamhet allihopa.

Ja hoppas att han hade en härlig födelsedag med sina nära o kära
o fick en stor tårta med tusentals jordgubbar <3

*Hanje tårtan har gjort mej glad o ledsen, arg, sur, glad för att de va kul att göra en tårta för en speciell person för mej o ledsen, arg o sur för att en del av tårtan sket sej....de sket sej eftersom att mamm sa att grädden va int nå gammal, så ja vispa den (utan nån elvisp) o satt den på tårtan. Ja åt av den o kände ingen eftersmak i början, men när ja va nästan färdig me den så börja den smak illa. Såklart så blev ja sur för att de kändes som flera timmars jobb hade gått i spillo, oså känslig som ja e, så börja ja gråt av bitterhet o ilska, men utan att nån såg det. men efter en stund så kom mamm ti mej o bad om förlåtelse, så de e bra nu. Ser ut som att ingen annan kände av hande smaken, så ja kan väl försök ät av den ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0