Yumi & Hamsterdam 2 år <3

Vem e Yumi o Hamsterdam undrar du? nå, Yumi e min lilla gulleplutt o Hamsterdam e min lillebrors ^^
dom fylld år den 4 maj, alltså typ 1½ vecka sen x)
För att fira de så har ja fixa till lite bilder~

Yumi på hennes födelsedag <3

Hamterdam på hennes födelsedag <3

Yumi&Hamsterdam 2010

Yumi&Hamsterdam 2010

Yumi&Hamsterdam 2010-2011

Hehe, kanske lite för många bilder? de sku ha blivi mer om ja int sku ha tänkt efter lite~
De sku va så kul om dom sku kunna lev längre, men tyvärr så går det int...better cherish the time I have left with them as long as possible, ingen aning om hur man ska säg de på engelska svenska, hehe x)

Yamada Ryosukes 18-års födelsedag :D

Mm..han fylld 18 år den 9 maj, alltså på måndan, men har vari upptagen me skolarbetet, så ja fick göra den nu istället (:
Oså klart så måst de ju finnas jordgubbar på tårtan, annars så e de int en ryosuke tårta~
*I slutet av detta inlägg så kan du läsa en kort historia om hanje tårtan om du vill (:

Det var förra året i mitten av januari då ja fick veta om Yamada Ryosuke genom tantei gakuen q som hade varit en av mina favoritanimen, så ja kolla på dramat o efter det så kolla ja på alla draman som han hade varit med i. Efter det så sökt ja upp hans namn på wiki o märkt att han va med i ett bänd o det var starten för mitt gillande av johnnys. Det kändes äntligen som jag funnit min egen musikstil, utan att tänka på vad andra lyssnade på, o de kändes härligt. Så ja har mycket att tacka om ryosuke för det. Själv tycker jag nog att han får för mycket uppmärksamhet o alla andra i hsj e i bakgrunden, o det stör mej, men de e int hans fel, utan hande "bossen" i johnnys, johnny kitagawas fel....ha tycker nog synd om honom för det, men va kan man göra åt det? säkert ingenting, bara hoppas på att nån gång så får alla i hsj lika mycket uppmärksamhet allihopa.

Ja hoppas att han hade en härlig födelsedag med sina nära o kära
o fick en stor tårta med tusentals jordgubbar <3

*Hanje tårtan har gjort mej glad o ledsen, arg, sur, glad för att de va kul att göra en tårta för en speciell person för mej o ledsen, arg o sur för att en del av tårtan sket sej....de sket sej eftersom att mamm sa att grädden va int nå gammal, så ja vispa den (utan nån elvisp) o satt den på tårtan. Ja åt av den o kände ingen eftersmak i början, men när ja va nästan färdig me den så börja den smak illa. Såklart så blev ja sur för att de kändes som flera timmars jobb hade gått i spillo, oså känslig som ja e, så börja ja gråt av bitterhet o ilska, men utan att nån såg det. men efter en stund så kom mamm ti mej o bad om förlåtelse, så de e bra nu. Ser ut som att ingen annan kände av hande smaken, så ja kan väl försök ät av den ändå...

Takizawa Hideakis 29-års födelsedag :D

Japp, ja vet att han fylld 29 år den 29 mars, men har int riktigt haft tid o ork att sätta upp dom, så här e bilder på tårtan~
wow, det speglar sej från tårtan :O
Hoppas ingen märker att de e nå småfel på tårtan...

Det var ungefär i mitten av augusti då ja fick veta om Takkii genom orthros no inu o mitt liv har nog förändrats efter det o de finns både bra o dåliga saker med de, men ja ork int far in på dom just nu.
Takkii e bara en sån person som jag inte kan hata, int för att ja sku hat nån annan i Johnnys, men ändå. Han e bara en sånde person som e sej själv, o e int rädd för att visa det. Visst har han såna saker som jag int riktit tycker om, som att han överdriver saker o e lite gammalmodig av sej, men han e som han e o ja e glad för det.
Jag e glad för att ha lärt känna honom o ja måste tacka en person för det, för utan henne skulle ja aldrig ha sett på orthros no inu o lärt känna denna vackra person vid namnet 滝沢秀明. Så jag tackar dej, heidi, för det!

Jag hoppas att han hade en jätte bra födelsedag som han firade med sina nära och kära <3

RSS 2.0